Skip to main content
Tilbud

Original price was: 1.149,00 kr..Current price is: 698,00 kr..

Blueair 411 luftrenser

– Perfekt til f.eks. soveværelset (15 m2).
– Meget stille (17-46 dBA).
– Lavt energiforbrug (1,5-10 W).
– 360° luftindtag gør placering enkel.
– Blueair er verdens ledende producent af luftrensere


Betal med følgende kort:

Blue Pure 411 er en kompakt luftrenser, der leverer ren luft i rum op til 15 m².  Med 360 ° luftindtag er det let at placere, hvor du vil. Det fungerer effektivt overalt og er let at rengøre. Ideel til mindre rum såsom soveværelser og mindre lejligheder. Derudover er Blue Pure 411 stille som en hvisken, hvilket betyder, at du kan placere den hvor som helst.

Simpel berøringsknap
Med den super-enkle berøringsknap er luftrenseren let at tænde, slukke og kontrollere blæserhastigheden. Berøringsknappen advarer også, når det er tid til at skifte filtre, hvilket skal ske efter 6 måneders drift (driftstider).

Verdensledende filterteknologi
Blue Pure 411 er udstyret med Blueairs verdens førende filterteknologi. Det leveres med et installeret forfilter af stof og et avanceret kombinationsfilter, der renser luften fra stort set alle luftbårne partikler såsom pollen, støv, dyreallergener, skimmelsporer, allergener, vira og bakterier. Kulfiltret fjerner også røg, lugt, gasser og VOC’er (flygtige organiske forbindelser).

Forfilter til personlig design
Blue Pure 411 leveres med et forfilter (Diva Blue) forudinstalleret. Yderligere to farver kan bestilles således at den matcher din personlige indretning og stil. Forfiltret fanger de største partikler, hvilket giver hovedfilteret en længere levetid. Forfiltret kan vaskes i maskinvask (40 ° C).

Meget lavt energiforbrug
Den kompakte luftrenser giver dig masser af ren luft fra første øjeblik. Det lave energiforbrug betyder, at den kun bruger halvdelen så meget energi som en lille LED-lampe. Luftrenseren er certificeret af Energy Star.

Produktegenskaber
5 x i timen kommer luften gennem luftrenseren i et rum op til 15 m² (CADR: røg 180 m³/h; støv/pollen 200 m³/h)
Blue Pure er velegnet til mindre rum såsom soveværelser og små lejligheder.
Berøringsknap til tre blæserhastigheder.
Verdensledende og effektivt kombinationsfilter.
Lavt strømforbrug (1,5-10 W)
Støjsvag (17-46 dBA)
indikator for filterskift
Nem at håndtere og vedligeholde
Tredjeparts testet af AHAM og Energy Star

Renere luft giver et bedre helbred

Vidste du, at luften indenfor er op til fem gange mere forurenet end luften udenfor? De fleste af os bruger 90% af tiden indendørs.
Med en luftrenser bliver det sundere at indånde luften indenfor og dit velbefindende øges. HEPASilent ™ teknologi fjerner effektivt 99,97% af alle luft skadelige partikler og urenheder

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop