Skip to main content

DU HAR KRAV PÅ SUND
OG REN LUFT

Vi har alle fokus på hvad vi spiser og drikker. Men når det kommer til den luft vi indånder, har vi næsten ingen fokus. Alligevel indånder voksne omkring 11.000-17.000 liter luft pr. dag afhængigt af aktiviteten. Vi bør vide hvad vi indånder, især når vi er indendørs og ikke har noget andet valg end at indånde den luft hvor vi er.

Dårlig luftkvalitet forårsager store sundhedsmæssige problemer; det hæmmer børns fysiske og mentale udvikling og kan endda medføre for tidlig død. Det har en direkte indvirkning på vores kort- og langvarige helbred og den måde, vores hjerner og kroppe fungerer på.
Så når du er på arbejde eller træner på dit foretrukne fitnesscenter eller handler i dit lokale supermarked, hvordan ved du, om du får forurenet luft? Det gør du ikke – fordi luftkvaliteten næsten helt sikkert ikke overvåges for forurenende stoffer.

Din arbejdsgiver eller din træner siger måske “Vi har aldrig haft nogen klager”. De ved ikke, om den luft, du er tvunget til at indånde i disse bygninger, indeholder forurenende stoffer eller ej.
Uden overvågning ville for eksempel ingen vide, om luften på et kontor er forurenet med skadelige partikler, ozon, flygtige organiske forbindelser og høje niveauer af kuldioxid. Og i et overfyldt fitnesscenter kan kuldioxidniveauerne stige dramatisk, så din krop og lunger arbejder hårdt for at udvinde ilt fra kuldioxidbelastet luft.

Få et bedre indeklima?

kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer

    0
      Din kurv
      Din kurv er tom← Tilbage til Shop